Bilecik Bahçelievler Anaokulu
Bahçelievler mah. Atakent cad. No.59 Merkez/BİLECİK

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Bahçelievler Anaokulu´nda , öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

BAŞARILAR

1)´ Bu Okul,Sağlık Bakanlığı Ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ´TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL Projesi´ Kapsamında ´BEYAZ BAYRAK´ almıştır. 2) 2009 yılında okulumuz Müdürü Sevgi UĞURLU Yılın Öğretmeni seçilmiştir. 3) 23.04.2011 Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramında okulumuz bir grup öğrenci Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU tarafından kabul edildi.
Öğretim Şekli :SABAHÇI, ÖĞLECİ VE TAM GÜN GRUPLARI

SABAHÇI, ÖĞLECİ VE TAM GÜN GRUPLARI